aja christian lund lundagård blogg forum

aja christian lund lundagård blogg forum

1 comment

  • Invest skriver:

    Svenska Investeringsgruppen lurar folk. De säljer lägenheter i Florida alldelles för högt och skär emellan en ”profit” på 10%. De som vet hur man ska köpa köper via Short Sale eller direkt via aktion till halva priset som investeringsgruppen säljer för.
    Konkreta exemple: WTC (Village of Town Center) där SIG sålde 3/2 för cirka 95 000 USD, 2/2 för cirka 75 000 USD och 1/1 för 68 000 USD med befintlig hyresgäst. Dessa säljs samtidigt på Short sala 3/2: 60 000 USD, 2/2 för cirka 40 000 USD och 1/1 för 30 000 USD. Prata om lurad!!
    Dessutom har deras vårdboende investeringar som lanserades för några år sedan haft mycket högre kostnader än de gått ut med i ursprungligt prospekt. Istället för att få en direktavkastning har de fått betala in pengar. Trots att vårdboendet går minus tar Investeringsgruppen fullt arvode. De har blivit nedringda av missnöjda investerare förra året. De vet inte vad de håller på med. De lurar folk!! På grund av ovan har hela styrelsen förra året byts ut då Dan Astren blivit utbränd och sjukskrivit sig under flera månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*